Jacob Dinesen – One Step at a Time

kr. 209,00

På lager

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.
Velkommen til vores univers af Jacob Dinesen albums. Træd ind i en musikalsk oase, hvor hver eneste tone og tekst fortæller en unik historie. Vores udvalg af Jacob Dinesen albums er nøje udvalgt for at give dig en uforglemmelig lytteoplevelse. Uanset om du er fan af hans eksperimentelle lydlandskaber eller dybtfølte tekster, så vil du finde glæde i vores samling. Lad musikken tage dig med på en rejse henover nye horisonter og lade dig fordybe dig i Jacobs følelsesfulde stemme og talent. Udforsk vores udvalg af Jacob Dinesen albums i dag og find din nye favoritplade. Vi ser frem til at skabe magiske musikøjeblikke sammen med dig.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.
Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg