Peter Sommer – PSPHPT

DKK 229,00

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 194399065419 Kategorier: , , , Tag:

Husk – Hvis du er medlem af foreningen får du 8% rabat på dette køb. Rabatten fratrækkes når den endelige faktura udskrives.  Bliv medlem

ELSKEDE AT DRØMME, DRØMMER OM AT ELSKE feat Davide Rossi

TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE

HÆRVÆRK

PÆNT GODDAG, PÆNT FARVEL

HVORFOR LØB VI? feat Mikael Simpson

DET EVIGE NU feat. Søren Huss

LAD MIG FORLADE DIG, FØR DU FORLADER MIG feat Davide Rossi

FARET VILD I DEN SAMME SKOV

HVAD SKER DER I DIT HOVED

SANG TIL BO feat Davide Rossi

7.777.777

SKØNNE SPILDTE KRÆFTER feat Davide Rossi

“PSPHPT”

PETER SOMMER, PALLE HJORTH, PRO TEMPORE.

 

  1. september 2021udsender Peter Sommer et album med 12 sange udført af de to bemeldte herrer. Der er blevet kigget i det efterhånden omfattende katalog, og valget er faldet på de værker, der lever lige nu, lige her og i det udtryk, som gennem de sidste tre år er blevet raffineret i koncertsale og kirker landet rundt.

Det enkle, ekspressive og højdramatiske, der kigger mere mod sydlige temperamenter a la chansons end mod den jyske troubadur.

Det er ikke et jubilæum, det er ikke en gængs kompilation med fortidens hits, mere et nyt kunstnerisk greb på materialet i ønsket om at høre, hvad sangene og teksterne kan og vil, når de balancerer mere råt, primært støttet af Palle Hjorths piano, Peter Sommers guitar eller Davide Rossis (Coldplay,The Verve, Goldfrapp etc.) strygerarrangementer. Derudover gæstes albummet af Søren Huss på flygelhorn og Mikael Simpson på mundharpe. Albummet er produceret af Kenneth Nørby Andersen og Klaus Q Nielsen.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg