Baal – Mirrors

DKK 369,00

5 på lager

Varenummer (SKU): 20211102 Kategorier: , , , ,

Husk – Hvis du er medlem af foreningen får du rabat på dette køb. Rabatten fratrækkes når den endelige faktura udskrives.  Bliv medlem

I en tid hvor vi ikke kan mødes omkring live-musikken, er det Baals håb, at deres nye live-plade kan være et lille plaster på såret – optaget en vinteraften i Amager Bio 2019 og forhåbentlig gengivet med den helt rigtige live-ånd, så du for en stund kan drømme dig tilbage til bedre tider.

Mirrors – A Live Album udkommer på CD og dobbelt vinyl i 180g. Vinylen er en deluxe-udgave, hvor alle plader er visuelt kontrolleret og der er foretaget test lytning på 1 ud af 75. Coveret er 440g/m2 med guld embossing og guld nummerering. Et virkeligt eksklusivt album hvor de første 200 er nummereret med guldtryk.

 

2. oplag.

IKKE NUMMERERET

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg