Tina Turner – What’s Love Got to do With It

kr. 209,00

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.

26. april 2024

Opdag Tina Turners største hits og oplev hendes fantastiske musikalske rejse. Med hendes kraftfulde stemme og energiske optrædener har Tina Turner skabt et enestående navn inden for musikverdenen. Hendes sange har bevæget og inspireret millioner af mennesker over hele verden. Uanset om det er hendes ikoniske ‘What’s Love Got to Do with It’, den hjerteskærende ‘Private Dancer’ eller den energiske ‘Proud Mary’, vil du blive overvældet af Tina Turners talent og lidenskab for musik. Dyk ned i hendes tidløse hits og fordyb dig i en musikalsk oplevelse, du aldrig vil glemme. Med vores udvalg af Tina Turner’s største hits får du en samling af sange, der vil få dig til at synge med og danse rundt. Så tag med på en musikalsk rejse med Tina Turner og lad hendes stemme fylde dine ører og sprede glæde i dit hjerte. (AI-genereret)

 

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.
Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg