D-A-D – Forty-Love (greatest Hits)

kr. 349,00

På lager

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.

1. marts 24

LP 1

 Side A

Sleeping My Day Away

Everything Glows

Point Of View

Burning Star

It´s After Dark (live)

 

Side B

 Bad Craziness

Nineteenhundredandyesterday

Monster Philosophy

Grow Or Pay

Laugh´n´a ½

 

 

LP 2

 

Side C

Soft Dogs

I Want What She´s Got

A Prayer For The Loud

Jihad (live)

Reconstrucdead

Scare Yourself

 

Side D

Marlboro Man

Evil Twin

I Won´t Cut My Hair (live)

Riding With Sue (live)

Home Alone 4

Isn´t That Wild

Det er de færreste bands, det i det hele taget lykkedes for at holde sammen i 40 år uden pause, men at det sker som et af landets bedste og populæreste rockbands med et endnu større publikum uden for landets grænser, er bemærkelsesværdigt. Ja, det er mere end det, ifølge Stig Pedersen:  ”Bare det at fylde 40 år som band er helt sindssygt. Vi er jo et socialt eksperiment!” 

 

2024 bliver på mange måder et bemærkelsesværdigt og et yderst begivenhedsrigt år for D-A-D.

Bandet lægger ud med at vælge 22 af deres favoritnumre, som i remasteret udgave også udkommer på dobbelt vinyl, hvor tre af live-versionerne ikke tidligere har været ude før på det format. 

Over sommeren drage D-A-D rundt på nogle af de helt store festivaler – også rundt i Europa. Og så kan de heldige se bandets brag af et spektakulært show i Royal Arena d. 1. november, et show der blev udsolgt på et døgn. 

Savner man D-A-D suset kan man fra 3. marts og et halvt års tid frem tage på Nationalmuseet i København og gå ind i deres univers på udstillingen ”Danmark After Dark”.

Også TV, medier og biograflærrederne vil gennem året hylde Dansk Arvesølv Deluxe.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.
Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg