Folkeklubben – Mere End en Klub (lp)

kr. 219,00

På lager

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.

28. april 2023

Bemærk: Nedsat pris ved bestilling ugen inden udgivelsesdato

Hvem er Folkeklubben i år 2023? Svaret falder i titelnummeret på trioens nye album: ”Vi er mere end en klub”

Et svar, der forpligter og samtidig afspejler den udvikling, der på tolvte år gør Folkeklubben til et af landets mest relevante orkestre. Fransk gade-rap, svensk elektropop, John Coltrane, hornblæsere og frikvarteret på den franske skole og meget andet sætter således inspirerende og afsøgende aftryk på trioens mest ambitiøse plade til dato.

Sangskriver Kjartan Arngrim bruger på dette album sporten som et dynamisk billede. ’Mere end en klub’ handler ikke om at vinde eller tabe. Sporten er ikke at lukke sig om sig selv, at blive i besværet, og forstå, at uanset hvor vi står på banen og hvad vi tror på, så afhænger fremtiden af vores evne til at spille sammen.

 

Trommeslager Rasmus Jusjong og guitarist Rasmus Dall er sammen med bandets nye producer Mads Brinch hovedarkitekterne bag klubbens nye lyd på en plade, der kombinerer den florlette pop-lyd med dynamikken og dén rockede energi, du kun opnår gennem 11 års never-ending-tour landet rundt.

 

Folkeklubben har i mere end et årti markeret sig som et af landets mest succesfulde orkestre med guld – og platinplader, et pladesalg, der snart runder de 100.000 og en imponerende turnérække, der senest bragte dem forbi en udsolgt KB Hallen. Trioen har netop annonceret stor indendørsturné under titlen ”Mere end en klub Tur” på 25 koncerter til efteråret og er på plakat en til en række af sommerens store festivaller –  blandt andet North Side og Tinderbox. 

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.
Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg