Fleron – Seeds

kr. 199,00

På lager

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.

21. oktober 2022

 

Bemærk: Nedsat pris ved bestilling før udgivelsesdato

Crawling back to You
Tuesday I’m With ruby
I have to Let It Go
Unlike Before
Diamonds In The Rough
Supernova
Weighing On you
Seeds From The Future
You’re Still Here
Collide

Det er to særdeles erfarne kapaciteter, som står bag en af årets mest interessante danske pop-/rockudgivelser. Navnet er Fleron, titlen er ’Seeds’, indholdet er 10 helt friske og funklende sange, der emmer af kærlighed, savn, håb og ikke mindst af gedigent sangskriverarbejde. 

Bagmændene hedder Thomas og Troels – henholdsvis Fleron og Skjærbæk – og efter flere års tilløb og en global pandemi har de to rutinerede musikere endelig fået realiseret drømmen om at lave noget sammen. 

Det er der kommet et særdeles vellykket album ud af, som i første omgang blev frigivet til streaming i starten af september, men som nu også udkommer på vinyl 21. oktober 2022. 

Solid britpop med et strejf af dansk sommer

Der er ingen tvivl om, hvad projektet ’Fleron’ er rundet af. Som de fleste fra den generation, er de to vokset op med lyden af The Beatles – både i hjemmet og i musikundervisningen, og inspiration fra folk som Elvis Costello fornemmes også undervejs. Men ’Seeds’ er meget mere, end dét. 

Albummets ti sange er nøje udvalgt og danner en særdeles velarrangeret og -komponeret rejse, hvor man både fornemmer en bekymringsfri sommerflirt med Supergrass og et mere alvorstungt udtryk, som blandt andre Manic Street Preachers i løbet af 90’erne gjorde sig til eksponent for. 

Thomas og Troels er dog helt deres egne og ér – mere end noget – tro mod deres eget danske ophav. Med en sjældent set lethed formår de to at skabe et sammenhængende drømmeunivers, som vi i Danmark kender fra bands som for eksempel Gangway og Love Shop, og som givet vil danne fundament til nye sommerminder for en helt ny generation af unge – og samtidig give duoen en række slagkraftige radiohits. 

I sange til livet
Sangene på ’Seeds’ bygger alle på de livserfaringer, de to har gjort sig, hvorfor der i teksterne gemmer sig noget for både unge og modne lyttere. Fra at miste en forælder (Supernova) til at have lyst til bare at holde fri på en tirsdag, fordi solen skinner (Tuesday I’m With Ruby). Det hører livet til!

Dette album er lavet som et kærlighedsprojekt til livet, og vi håber, at lytterne kan genkende sig selv sangenes beskrivelse af de erfaringer, livet giver.” – Troels Skjærbæk

Alle sange på ’Seeds’ er skrevet af Thomas Fleron og er produceret af Troels Skjærbæk. På albummet har duoen desuden fået hjælp af Troels’ bror, Lars Skjærbæk (guitar), Palle Hjorth (keyboards, klaver), Jesper Marcussen (trommer), Mads Fogt (baryton-guitar), Mads Mølgaard (percussion) og den pladeaktuelle Stine Klingsten på kor.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.
Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg