Danny Cavanagh - A Place to Be (Tribute to Nick Drake) - VINYLEN

Danny Cavanagh – A Place to Be (Tribute to Nick Drake)

DKK 179,00

9 på lager

Varenummer (SKU): 745114239549 Kategorier: , ,

Husk – Hvis du er medlem af foreningen får du 8% rabat på dette køb. Rabatten fratrækkes når den endelige faktura udskrives.  Bliv medlem

A:

cello song

one of these things first

place to be

road

rider on the wheel

black eyed dog

 

B:

river man

clothes of sand

fly

northern sky

from the morning

Med velsignelse fra både Nick Drake Estate og Danny Cavanagh (Anathema) har jeg fået muligheden for at sende Cavanaghs “A Place To Be – A Tribute To Nick Drake” ud på vinyl. Det er bare Danny og en guitar, der fortolker Nicks sange. Pladen udkom oprindeligt på cd i 2004 i et meget begrænset oplag, men nu skulle den altså have en vinyloverhaling. 

Anathema annoncerede for nyligt at de efter 30 år gik i dvale på ubestemt tid, hvilket bragte furore blandt deres 350.000 facebook-followers. For kom der nogensinde musik fra bandet igen? 

Derfor falder Danny Cavanaghs Nick Drake tribute på et tørt sted, når Accelerator Records d. 4. december udsender den på 500 stk 180gr vinyl. 

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg