Berlev’s Rock’n’Roll Hotel – Close to the Line

kr. 179,00

På lager

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.

Berlev’s Rock’n’Roll Hotel er albumaktuelle med deres andet fuldlængde-udspil “Close To The Line”, som er efterfølgeren til det anmelderroste debutalbum “You Can Make It!” Med sin beskidte rock’n’roll i bagagen har bandet efterhånden erobret en habil fanskare rundt omkring på landets spillesteder. Og har man været til bandets koncerter, kan det da også meget vel være, at man har stiftet bekendtskab med op til flere af numrene på pladen. De er nemlig blevet gennem-jamet og finslebet der, hvor rock’n’rollen lever – på landevejen.

Close to the Line er et vaskeægte rock’n’roll album – uden dikkedarer og med masser af rå nerve. Fra åbningsnummeret med dets eftertænksomme søgen efter tilgivelse ved flodens bred skrues der godt og grundigt op for både tempo, volumen og forvrænger-knap med en perlerække af rock-baskere, der leder tankerne tilbage til hard-rockens storhedstid i 70’erne.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg