JADA - I Cry a Lot - VINYLEN

JADA – I Cry a Lot

DKK 199,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 602508552069 Kategorier: , Tag:

Jada har på kort tid vokset til at være det mest lovende navn på den danske musikscene og kort før sommeren udgav hun sit anmelderroste debutalbum ’I Cry A Lot’, der netop er blevet kåret til Årets Album af GAFFA. En anerkendelse der ligeledes bliver delt af Soundvenue og Politiken, som begge har albummet med i deres Top 5 over Årets Bedste Albums. Jada har tryllebundet både de danske og udenlandske anmeldere, medier og fans med sit personlige og ærlige univers – et univers der bryder med de klassiske skabeloner, og som er med til at skubbe til både grænser, genre og tendenser. I starten af 2019 vandt Jada P3-Talent prisen ved P3 Guld, og har sidenhen vundet to Steppeulve ved musikkritikernes prisuddeling for Årets Sang og Årets Håb, Årets Talent ved Carl Prisen samt en DMA og Kronprinseparrets Stjernedryspris. En stor anerkendelse for en artist, der vigtigst af alt tør at være sig selv og forfølge sine følelser, tanker og drømme på sine egen præmisser. 

Side A

1, Clean Love Prelude

2, Clean Love

3, Sure

4, Keep Cool

5, H2O

6, Interlude

7, Tonight

 

Side B

1, Lonely

2, 1111

3, With You

4, Leave Me

5, Råb

6, Not Alone

Transparent orange vinyl

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg