L.O.C. – Dominologi

DKK 249,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5054197104435 Kategorier: ,

Husk – Hvis du er medlem af foreningen får du rabat på dette køb. Rabatten fratrækkes når den endelige faktura udskrives.  Bliv medlem

 1. Vil du bange
 2. Drik din hjerne ud
 3. 20 måder
 4. Klare den som os
 5. Dominologi

 

 1. Fra min blok
 2. Kvalivare
 3. 50/50
 4. Absinthe

 

 

 1. I kender det
 2. XXX-Ho’s
 3. Ring lige
 4. Nede for alt, Pt. 2

 

 1. Hvad vil du gøre
 2. Derfor banger jeg
 3. Mig & Paranoia
 4. Rappers & Bitches

L.O.C. debuterede for 20 år siden som solist med albummet Dominologi, hvilket understreger hans nu lange og indflydelsesrige rap-karriere. Da albummet udkom i 2001, indtog Liam O’Connor hiphopscenen med stor sikkerhed og autoritet på tracks, der gennem et intenst flow og geniale rim både var levende og intense. I en fem-stjernet anmeldelse i Gaffa fra udgivelsen blev debut-albummet udråbt til at sætte nye højder for den danske rap-genre. Flere sange fra albummet, bl.a. Absinthe og Drik Din Hjerne Ud, har også været blandt nogle af de største sange i dansk raps historie.

Der er sket meget siden da for Liam O’Connor, og nu har han 11 albums bag sig – senest det helt ny-udgivede FUCK L.O.C. Her 20 år efter debuten er der stadig en stor fællesnævner for temaerne i L.O.C.’s musik, som til stadighed formår at balancere mellem humor og tunge temaer. Alsidigheden og den gennemgående oprigtighed i hans kunstneriske udtryk, har gjort ham til en af de mest indflydelsesrige rappere nogensinde på den skandinaviske hiphopscene samt en af de bedst sælgende rap-artister. Lysten til at lave musik lever i bedste velgående for L.O.C. og det er svært at forhindre ham i at holde sig relevant, selv efter 20 år i branchen.

For at understrege 20-års jubilæet udgives Dominologi nu officielt for første gang på dobbelt gatefold-vinyl i remastered udgave d. 29/10-21. På udgivelsen kan man også finde to numre, som ikke har været udgivet i originale versioner siden albummet udkom på uofficiel white-label.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg