Lukas Graham – 4 (pink vinyl)

kr. 239,00

På lager

BEMÆRK:
Du kan få rabat på denne vare ved at melde dig ind i foreningen, der driver VINYLEN.

20. januar 2023

Bemærk: Nedsat pris ved bestilling før udgivelsesdato

Tracklist 

 1. Stay Above
 2. Wish You Were Here (feat. Khalid)
 3. This Is Me Letting You Go
 4. Share That Love (feat. G-Eazy)
 5. Hard Way (Only available on first edition of the physical formats)
 6. Home Movies (feat. Mickey Guyton)
 7. All of It All
 8. By the Way
 9. Lie
 10. Never Change
 11. Say Forever
 12. One by One

Lukas Graham skyder det nye år i gang med ’4 (The Pink Album)’. Det længeventede nye album udkommer 20. januar inklusiv ekstra musik på tracklisten – trykt i et særligt, begrænset første oplag – naturligvis på funklende pink CD og vinyl. 

På ’4 (The Pink Album)’ vender den danske verdensstjerne hjem – i mere end én forstand. De 12 sange er skrevet i kølvandet på det største internationale eventyr i dansk musikhistorie i nyere tid. Refleksioner, der mest af alt afspejler en dyb personlig udvikling, om at finde balancen mellem succes og hvad der i virkeligheden betyder noget i livet: om lykken, venskaber, kærlighed og familie. 

Glæden og kunsten, at skrive sange, har været til stede hver eneste morgen, Lukas er cyklet afsted mod det selvsamme studie, hvor rejsen i sin tid også begyndte. De musikalske rødder og overskuddet, skinner igennem på den nye samling sange, der med garanti både vil bringe smilet frem, få dig til at fælde en tåre, feste og danse, lytte og leve.

’4 (The Pink Album)’ indeholder hitsingler som ’Lie’, ’Share That Love’ og ’Wish You Were Here’ samt uhørte sange som den soulede albumåbner, ’Stay Above’, ’Home Movies’ med den 4xGRAMMY-nominerede amerikanske country-stjerne, Mickey Guyton, og sangen ’Hard Way’, som udelukkende vil være at finde på første oplag af både vinyl- og CD-udgaven af albummet.

OM VINYLEN

Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.
Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg