Nelson Can - So Long Desire - VINYLEN

Nelson Can – So Long Desire

DKK149,95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 761847389825 Kategorier: , , Tag:
»For at lave dette album, var vi nødt til at ofre det. Vi måtte simpelthen opgive det og lade det hele falde fra hinanden før vi forstod, hvordan det skulle gøres,«

sådan udtaler forsanger Selina Gin sig om processen, der har udmøntet sig i Nelson Cans nye album So Long Desire – det første album fra trioen i seks år. Et album, som – måske fordi det er blevet til under nøje ‘kill your darlings’-principper – er trioens mest alsidige og helstøbte plade til dato.

Efter en række år som respekteret navn blandt feinschmeckere slog Nelson Can igennem med EP3 i 2017, hvoraf singlerne ‘Miracle’ og ‘Break Down Your Walls’ blev store radiohits – med sidstnævnte som Ugens Uundgåelige på P3. Den efterfølgende turné var ligeledes et sejrsridt for trioen med adskillige udsolgte koncerter, kulminerende med en brag på Avalon-scenen på Roskilde Festival 2018.

Selvom udtrykket fortsat er forankret i Nelson Cans unikke dogme-minimalisme med bas, trommer og vokal, ekspanderes lydbilledet, så nysgerrigheden pirres og man fordyber sig.

Diversiteten og spændvidden er bred og resultatet intet mindre end blændende, når Nelson Can afsøger nyt sonisk terræn med inspiration fra såvel St. Vincent, Lana del Rey og The Knife, som The Kills, Depeche Mode og Siouxsie and the Banshees.

»Grænserne for vores udtryk udvides konstant, og vi har inkorporeret nye instrumenter og idéer i skabelsen af et mere elektronisk lydbillede på dette album.« uddyber Selina.

So Long Desire er en milepæl i karrieren og et foreløbigt klimaks for Nelson Can.
Et album, som både signalerer et før og et efter. Gennem prøvelserne, stædigheden, og kærligheden til hinanden stråler talentet mere kraftfuldt og funklende end nogensinde.
Båndet mellem Selina, Signe og Maria er lige så stærkt og unikt som deres musikalske vision.

Albumudgivelsen markeres med Nelson Cans hidtil to største headliner-koncerter:
Voxhall 29. januar og Store Vega 30. januar (UDSOLGT).

 

OM VINYLEN
Vinylen er Danmarks eneste foreningsdrevne vinylforretning beliggende i Svendborg på Sydfyn. Kommer du til Svendborg så kig forbi i vores fysiske butik, der ligger i kælderen på toppen af Møllergade. MØLLERGADE 34, 5700 SVENDBORG.

Alt personale i butikken arbejder på frivillig basis. En del af forretningens genererede overskud uddeles årligt til musikere, bands eller spilesteder i Svendborg